Elektriker Täby

Välkommen till ett professionellt elföretag i Upplands Väsby – Olle Jegreus El AB! Om du önskar få hjälp utav elektriker i Täby med omnejd är det oss du ska vända dig till. Vi har varit involverade i det allra mesta inom vår bransch och våra elektriker har alla behörigheter och certifikat.

Lång erfarenhet

Vi har varit med i elbranschen i många år och vi har en välutbildad personalstyrka med god erfarenhet kring att utföra såväl installationer, reparationer och övrig elservice. Våra elektriker i Täby är även behjälpliga med rådgivning där de hjälper dig som kund att finna bästa möjliga lösning för dig och ditt hem.

Vi håller oss uppdaterade

Vår bransch utvecklas ständigt. Inte minst sedan vi kom med i EU så har det skett stora förändringar. Att hålla sig à jour med allt som sker kräver att man fortbildar sig för att hänga med i utvecklingen. Kunskap är en färskvara och vårt team av medarbetare ser hela tiden till att fortbilda sig för att kunna göra ett bra och säkert arbete.

ROT-avdrag

Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfria offerter och ger dig även möjligheten att utnyttja rotavdraget som kan ge dig uppemot 30% avdrag på arbetskostnaden. Har du några frågor eller funderingar kring ROT-avdraget så kan vi svara på dessa, då vi är mycket kunniga på vad detta avdrag innebär.

Din garanti

Våra elektriker planerar alltid varje projekt tillsammans med dig som kund. Vi sätter alltid dina idéer och önskemål i främsta rummet och fortsätter att arbeta tills dess att du är 100% nöjd. Självklart så lämnar vi garantier på alla jobb. Det ska vara tryggt att anlita oss på Olle Jegreus El AB.

Nöjda kunder

Alla som vänder sig till oss och någon av våra elektriker i Täby, Sollentuna eller Upplands Väsby ska bli 100 procent nöjda såväl med utfört arbete som med vår kundservice. För oss är det en självklarhet att besvara frågor till alla som undrar över någonting. Kontakta oss redan i dag och läsa gärna mer om oss här.

Välkommen till oss!

Elsäkerhet - Kvalitet - Snabbhet